dinsdag 10 april 2012

Wilders vertelt sprookjes

Er was eens een potliticus met radicale standpunten. De een zag hem als de grote blonde wolf, de ander meer als redder van Nederland. Nu heeft deze Limburgenaar een nieuw idee om het koningkrijk der Nederlanden te redden. In het tweede kasteel bespreekt hij het terugbrengen van de Gulden en benadrukt dit nogmaals met zijn sprekende vogels:


Geert Wilders  @geertwilderspv


SP wordt nog eurofieler! Irrgang bij TROS-radio: "Als je een referendum houdt over terugkeer naar de gulden, destabiliseer je de hele EU"

PVV wil gulden terug! 






De politicus met Nederlands hipste kapsel pleit dat door minder economische groei en de eurocrisis de Euro Nederland jaarlijks 2.700 euro per persoon zou kosten. Verder is Nederland volgens de onderzoekers minimaal 127 miljard euro kwijt aan vasthoudende financiële reddingsoperaties voor dame in nood Griekenland. Maar is Wilders hiermee de enige? Eerste lakei van graafschap CDA Sybrand van Haersma Buma vindt het onbegrijpelijk dat hertogdom PVV de gulden terug wil: 'Als we afstand doen van de euro is de werkgelegenheid in ons kleine koninkrijk zo verdwenen. Een terugkeer naar de gulden is niet realistisch. Partijen die daarvoor pleiten, vertellen sprookjes.' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten