maandag 2 april 2012

Leven als prinses: een sprookje of een nachtmerrie?

Welk meisje droomt er nu niet van? Trouwen met een prins en daarbij een heuse prinses worden! Het prinsessenschap lijkt tegenwoordig een stuk minder magisch en sprookjesachtig…

Charlene Wittstok leek eindelijk de eeuwige playboy en vrijgezel prins Albert aan de haak te hebben geslagen. Echter iedereen praatte over haar diep ongelukkige gezicht tijdens de trouwerij. Iets wat ik best snap, want wat een druk staat er op je wanneer je een lijn ‘wettelijke troonopvolgers’ moet produceren én in de voetsporen moet treden van prinses Grace Kelly!
Natuurlijk herinnert iedereen zich Diana nog. Lady Di leek tijdens het huwelijk ook nerveus, ongelukkig en veel te mager voor haar prachtige Chaneljurk. Een huwelijk dat gedoemd was te mislukken, met Camilla Parker Bowles op de loer. Zelfs nu ze dood is, wordt ze nog niet met rust gelaten.

Er is altijd een uitzondering, deze keer in de vorm van Kate Middleton. Zij straalde en lachte op haar huwelijk in plaats van zenuwachtig te zijn. Ik ben benieuwd hoe haar jaren van staatsbezoekjes zullen vergaan, waarbij ze continu zal moeten glimlachen en er goed, maar niet té goed mag uitzien en vooral niet te veel mag praten aan de arm van manlief prins William. Hoe glamoureus het leven van een prinses ook lijkt… mij niet gezien! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten