donderdag 8 maart 2012

In ieder stadje een ander schatje

Benieuwd waar je jou prins op het witte paard kunt vinden? Het oog wil ook wat; dus de reiswebsite Traveler's Digest publiceerde een lijstje over steden waar je de mooiste mannen ter wereld in je netten kunt verstrikken.

1. Stockholm, (Zweden)
Maar hoe flirt je nu in het koude noorden? De Zweedse mannen zijn op het begin erg gesloten, dus er is flink wat alcohol voor nodig willen ze een meisje aanspreken. Probeer je een beetje als 'one of the guys' te gedragen en je zit gebakken! En wil je een kerel die je kunt vertrouwen? Anders dan de Zuidelijke mannen liegen de Scandinaviërs je bijna nooit voor!
2. New York (Verenigde Staten)
Het is een hele uitdaging om in de drukste stad van de VS een knappe kerel te spotten, maar ze zijn er! Naar het schijnt heb je woensdagavond het meest kans om een knappe man te versieren en dan met name om 2.00 uur 's nachts.
3. Amsterdam, (Nederland)
En wie had er ooit verwacht dat Nederland op 3 zou staan? Zou ver hoeven we dus helemaal niet te reizen...

En de verdere top 10:
4. Lissabon, (Portugal)
5. Buenos Aires, (Argentinië)
6. Sydney, (Australië)
7. Madrid, (Spanje)
8. Berlijn, (Duitsland)
9. Milaan, (Italië)
10. Tel Aviv, (Israël)

Nu niet meteen allemaal naar Amsterdam rennen meiden (en jongens)! Is dit niet een uitstekende reden om een wereldreis te maken?



2 opmerkingen:

  1. Waarom de hoofdsteden?
    Vertegenwoordigt de stad het hele land dan? Of zijn die mannen dan alleen in die steden te vinden?...Is er ook een vrouwenversie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo serieus hoef je er niet over na te denken! Het is gewoon een lijstje uit Traveler's Digest, maar als je wilt kan ik het natuurlijk voor je opzoeken;)

    BeantwoordenVerwijderen