maandag 13 februari 2012

Er was eens...

Een blog die heel graag wil groeien en het beste uit zichzelf wil halen. Helaas heeft deze blog een nogal chaotische maker, die niet zo goed weet wat ze wil. Deze Renee krijgt het niet eens voor elkaar om de blog een naam te geven! Zo ontstaat zijn (heel sneue) identiteitscrisis. Om uit deze crisis te geraken bedenkt de blog dat hij haar maar eens een flinke schop onder haar kont moet geven! Dus 's nachts sluipt hij haar dromen binnen en overdag laat hij haar gedachten steeds afdwalen. Al afwassend en nog eens afwassend in haar studentenhuis voelt ze zich net assepoester, thuis bij haar ouders valt ineens 'De sprookjes van Grimm' uit de kast en ze vindt in het weekend nog steeds geen kikker om tot prins te kussen. En BAM het beestje heeft een naam!

Sprookjes zijn overal om ons heen. In beeld, reclame, in films, maar ook op straat. Sprookjes helpen je om je doelen te behalen en je dromen te verwezenlijken. Want wie wil nu niet van zijn leven een echt sprookje maken?
Met deze blog hoop ik jullie te inspireren dmv grappige verhalen, sprookjes van alledag en dromen die nog uit moeten komen.

Want weet je wat? You just got sprooked!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten